|

Commissie Interesse Borrel

Waarde leden,

Het jaar 2013-2014 is alweer bijna voorbij. Dat dit zo’n fantastisch jaar is geworden, is mede mogelijk gemaakt door de vele commissies die zich hebben ingezet en hun steentje bij hebben gedragen aan Saurus. Wil jij meehelpen om al die activiteiten mogelijk te maken? Aankomend jaar zijn daar weer nieuwe kansen voor!

Aanstaande woensdag, 9 juli, is het vanaf 21:00 mogelijk om kennis te maken met en informatie te verkrijgen over de verschillende commissies binnen M.S.R.V. Saurus. Grijp deze kans om je interesse te tonen in commissies en misschien jezelf volgend jaar te ontplooien en een steentje bij te dragen aan de mooiste roeivereniging van Nederland en vooral een hele mooie tijd te hebben bij een van de commissies!

M.S.R.V. Saurus maken we samen!

Kom 9 juli langs om je interesse te tonen of gewoon een biertje drinken!

Met rood-witte groet,

Myrthe Feenstra
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden