|

Voorbeschouwing NSRF Slotwedstrijden

Waarde leden,

Aankomend weekend vindt alweer de afsluiting van het (wedstrijd)seizoen plaats! De NSRF Slotwedstrijden, meestal een zonovergoten weekend op de Bosbaan, is qua sfeer een prachtige afsluiting van het seizoen. De roeiers zullen zich voor het laatst meten aan de rest van Nederland in hun eigen, vertrouwde nummers maar ook in ‘feestnummers’, om vervolgens op zondagavond uittraining te gaan.

Allereerst zullen we vrijdag beginnen met de Argo sprints, waar Janik zal skiffen, EJZ en EJD zullen viermetten en de TJD in de 4- en 2- zullen starten. De rest van het weekend is het een mengelmoes van inschrijvingen. Uiteraard zal EJL volle bak gaan knallen in de 8+, en op zondag voor de laatste keer voor dat beginnelingenblik strijden. EJZ zal op zaterdag nog eenmaal het N4+ veld aanvegen, en op zondag zal er traditiegetrouw de N2+ gestart worden. Voor de EJD wordt het een spannend weekend, waarin ze voor het eerst dit jaar in een 4- de baan over zullen gaan. Net als de TJD liggen ze in het DDev4- en DN4- veld. Lana en Lara mogen mouwloos over de Bosbaan in het DO2- veld, en zullen tevens in een combinatie met Vidar en Aegir in de 8+ stappen. In het DSA8+ veld liggen overigens ook de EJD in combinatie met een Okeanos-viermet. Menno en Janik zullen proberen beginnelingen-af te worden in het scullen, zowel in de skiff als samen in de 2x, en Duarte en Johannes zullen in het LN2- en LN2+ veld starten. Uiteraard starten ook de talentendames in de talentenacht, bestaande uit Lienke, Yvonne, Bregje, Lotte, Judith, Charlotte, Marieke, en Jolein, gestuurd door Anouk. Tot slot ook Ingrid en Geke, die in combinatie met Okeanos de baan over gaan. Voor de definitief overzicht van alle ploegen en een tijdschema kun je mij altijd mailen, deze zal vrijdag bekend zijn!

Naast hard roeien zullen ook de functie-achten op het water liggen. Menig bestuurslid zal in de boot stappen om te laten zien dat composarissen, voorzitters, penningmeesters of tóch societeitscommissarissen het hardst over de baan gaan. Uiteraard ligt de zege al bij de wedstrijdcommissarissen, die met de uitstekende stuurcapaciteiten van ondergetekende als eerste bij het erevlot zullen komen. Tevens zal op zondag de Oud-Saurus en Club van 100 borrel plaatsvinden, dus ik nodig iedereen uit om onder het genot van een drankje deze overwinning te aanschouwen!

Het belooft een mooi weekend te worden, en de laatste kans om met ons het erevlot Saurus-rood te kleuren. Komt allen!

Met rood-witte groet,

Anna Goldberg
Commissaris Wedstrijdroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden