|

Orca Slotwedstrijden door de clubdames

Een halve week pas na dé Orca slot en er is al een hoop veranderd. Onze acht is niet meer, en dat vinden we stiekem allemaal best wel jammer. Met een aantal zijn we dit seizoen begonnen, pas veel te laat, en nog veel meer te laat kwamen de aanwinsten Renée en Sandra onze ploeg versterken. Maar ondanks de slome start hebben we ons dit jaar gevormd tot een hechte club dames onder leiding van één zware bal die ook buiten roeien steeds meer bij elkaar te vinden waren. We hebben het clubachten van Saurus, mogen we dat zeggen, ja dat mogen we zeggen, weer op de kaart gezet zonder moeite want we hebben genoten.
Genoeg sentiment, nu over de wedstrijd zelf. Na de EJD was nu de beurt aan ons Saurus te vertegenwoordigen in de Trodon. Tegenstrijdig met ons begin als team hebben we de gewoonte juist de start in te vliegen. In de voorwedstrijd was dit wederom het geval en hebben we, na Laga die een groot gat trapte ten opzichte van het hele veld, dankzij die start ons plekje in de A finale bemachtigd. Ons doel was behaald. Nu werd het tijd voor genieten van onze laatste wedstrijd op de Bosbaan met z’n allen.En dat hebben we gedaan. Nadat we na wat manouvreer werk van lisanne goed lagen konden we van start. De halen stonden, hard, en we vlogen de eerste 500 meter in. We liggen erbij! Schreeuwde lisanne en dat motiveerde ons om op de 750 meter en op de 1250 een killer neer te zetten waar je u tegen zegt. Helaas bleken de andere ploegen uiteindelijk toch te snel te zijn, maar wij wisten dat deze race echt goed was. Voordat we gingen uitroeien riep Bob ons toe om te genieten van ons laatste rondje op de Bosbaan. Het zonlicht schitterde op het water en we gleden voor de laatste keer door de golven. En genieten deden we zeker, maar natuurlijk wel onder het genot van een laatste paar keiharde halen en een grote glimlach op het gezicht; zoals het heurt! Hoe onze wedstrijdroeiers op de Martini in het verre Noorden nog werden geteisterd door weer en wind, werden wij beloond met een stralend zonnetje en hooguit een briesje wind op de Bosbaan , kan het nog mooier? Ja natuurlijk kan dat!! Want eenmaal op de kant kwamen onze helden van de IntegraCie, beter bekend als Mark, Felix, Thomas en Chris ons een heerlijk biertje brengen (BEDANKT!) om zo ons seizoen compowaardig af te sluiten. Na al deze mooie momenten was het toch echt tijd om dat prachtige compopakje uit te doen, onder de douche te stappen en de boot af te riggeren. We maakten deze laatste wedstrijd echt compowaardig door af te sluiten in café 1980 met bier en eten, veeel eten, en wederom een prettige, beschonken treinreis terug naar huis. Opdat er nog veel clubachten mogen volgen!

Clubdames 2014

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden