|

Coachavond 25 juni

Waarde leden,

In aanloop naar de DRD hebben velen van jullie voor vier weken de rol van coach aangenomen, al dan niet voor de eerste keer. In korte tijd moeten de ploegen zo hard mogelijk gaan varen. Voor sommigen smaakt dit misschien naar meer. Maar wat doe je verder als coach, naast roeiers techniek bijbrengen? Waarom zou dit wel of niet iets voor jou zijn? Wil je hier achter komen, meld je dan aan voor de coachavond op woensdag 25 juni! Om 19:00 zullen we eerst een gratis(!) mensa nuttigen, waarna we een paar kleine workshops gaan doen. Rond 22:00 sluiten we de avond af. Aanmelden kan via de evenementen registratie.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden