|

Voorbeschouwing Martini Regatta

Waarde leden,

Aankomend weekend zullen we allen weer afreizen naar het prachtige Noorden voor de gevreesde Martini Regatta in Harkstede. Een groot deel van onze wedstrijdploegen zullen weer en wind trotseren om de befaamde Saurus-blikkenverdubbelaar weer van kracht te laten gaan, en het vooruitzicht wat betreft dat laatste is positief.  Wat betreft de weersvoorspelling: met 19 graden en 50% kans op regen heeft ook dat er wel eens slechter uitgezien…

Helaas zullen een aantal ploegen niet starten. Onze EJZ is verhinderd en zal daarom volle bak focussen op de NSRF Slotwedstrijden, en TJZ zal niet meer in de tweezonder stappen dit seizoen. Wellicht zien we hen ook terug op de Slot in een ander nummer. De EJD start in een viertje en Dominique in haar skiff, en tevens zullen we Geke als invaller bij de Okeanos-acht zien en zal Ingrid in een combinatieviertje met Phocas en Orca starten.  Uiteraard is EJL van de partij, met de bedoeling te heersen en domineren in het LB8+ veld. Ook de TJD zijn van plan te incasseren, en zowel het viertje als de tweezonder maken goede kansen in hun velden. Tot slot onze lichte heeren, waarbij Janik en Menno wederom in de skiff zullen stappen en het tweetje hun progressie van de afgelopen weken in de praktijk gaat brengen.

Mocht er iemand in de gelegenheid zijn om die lange treinreis te maken; het wordt de moeite waard! Graag zie ik jullie daar.

Met rood-witte groet,

Anna Goldberg
Commissaris Wedstrijdroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden