|

Red Bull Voorbij Pampus

Waarde leden,

Geef jij niet zomaar op? Beschikken jij en je teamgenoten over een onuitputtelijk uithoudingsvermogen en een ijzersterke teamspirit? Heb je op 10 augustus nog geen plannen? Dan is de eerste editie van Red Bull Voorbij Pampus misschien wel iets voor jou! Bekend van de Red Bull X-row in Zwitserland, waarbij je moet roeien én rennen met je boot, wordt er dit jaar een soortgelijk evenement in Nederland georganiseerd. Een geheel nieuwe roei- en renwedstrijd in Nederland waarbij de sterkste roeiers worden uitgedaagd om mee te doen aan één van de allerzwaarste roeiwedstrijden die ze ooit zullen roeien. Deze wedstrijd is een concept samen ontwikkeld met oud-Olympisch roeier Meindert van den Heuvel, om met de roeiers in Nederland de grenzen van hun sport op te zoeken.

Hoe gaat het precies te werk?

Je kan je opgeven met ploegen van 4 roeiers met stuurman voor dit evenement dat op 10 augustus 2014 plaatsvindt. Met dit team ga je deze extreme fysieke en mentale uitdaging met elkaar aan, die over 30 km water en 5 km land voert. Jij en je team starten net uit de kust van Volendam, roeien over het Markermeer, krijgen nieuwe energie op Forteiland Pampus, roeien verder naar Amsterdam en rennen daar nog eens 5 kilometer. Eenmaal daar gaan de boten weer te water voor een laatste eindsprint.

Lijkt dit je wat? Schrijf je dan snel in, want aantal deelnemers zijn beperkt! Je kan je rechtstreeks via deze site opgeven.

Voor een kleine sfeerimpressie, zie het onderstaande filmpje van het gelijksoortige Zwitserse evenement.
Ik hoop een mooie Saurus-delegatie op dit evenement te zien!

Met rood-witte groet,

Anna Goldberg
Commissaris Wedstrijdroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

http://www.redbull.com/nl/nl/adventure/stories/1331653310216/actieclip-red-bull-x-row-2013

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden