|

Voorbeschouwing Asopos Driekamp

Waarde leden,

Zaterdag zal in Leiderdorp de Asopos Driekamp verroeid worden. Voor Saurus zullen drie ploegen de 250m, 1500m en 500m af gaan leggen. Viramitas zal de eerste zijn die de driekamp start. Op dit moment zijn zij nog de rode lantaarndrager van de Vlietbokaal en er is ze dus veel aan gelegen om van die laatste plek af te komen. Lompe Kilo’s starten een blok later in de A-poule. Zij staan op dit moment gedeeld dertiende, maar kunnen nog wat plaatsen gaan pakken als ze de stijgende lijn van de Skøll Cup en PEiL doorzetten. Tot slot zullen de Clubdames voor de Kruithuisbokaal uitkomen. Door een matige PEiL zijn ze afgezakt naar plaats zeven, dus elk punt is er een om aan te blijven haken bij de competitieve subtop. Kortom, er is een hoop te winnen en te verliezen in Leiderdorp, dus het belooft een paar strijdvaardige races op te leveren.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden