|

Instructie skiffklasjes geven

De zomer komt eraan en dat is voor veel Sauriërs een reden om toch maar eens een poging te wagen in de skiff te stappen. Van hen die dit predicaat reeds verworven hebben, wordt dan ook regelmatig gevraagd hierin te begeleiden. Maar hoe zorg je dat iemand zo snel mogelijk de basis van het skiffen leert, zodat hij of zij deze zomer lekker op zichzelf kan gaan peddelen? Donderdag 12 juni zal Myriam Bruijne twee uurtjes de tijd nemen om aan eenieder die daarin geïnteresseerd is uit te leggen wat de beste manier is om skiffklasjes te geven. Om 17:00 zal de instructie van start gaan, rond 19:00, mooi op tijd voor de panda-mensa, is deze afgelopen. Heb je interesse? Geef je dan op via de evenement registratie! Ook als je binnenkort opgaat voor je skiffexamen ben je welkom.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden