|

WK-voetbal

Waarde leden,

Over twee weken is het weer zover, het WK voetbal. Om er voor te zorgen dat wij bij Saurus ook WK-gek worden, zijn er enkele zaken geregeld. Allereerst zal elke wedstrijd van Nederland digitaal uitgezonden worden op de sociëteit. Tijdens deze wedstrijden zal zolang de wedstrijden bezig zijn inclusief pauzes bier 1 euro zijn. Dus trommel iedereen op en kom in groten getale op de sociëteit Nederland aanmoedigen. De voorwedstrijden zullen zijn op 13 juni 21:00(Spanje), 18 juni 18:00(Australië) en op 23 juni om 18:00(Chili). De deuren van de sociëteit zullen elke wedstrijd minimaal een uur van te voren geopend worden.

Verder zal er ook dit jaar weer een Saurus WK Poule zijn(www.msrvsaurus.nl/wk-poule/). Kosten hiervoor zullen 1 euro bedragen. De winnaar krijgt al het inleggeld. Bij gelijkstand wordt de prijs verdeeld.

De puntentelling is als volgt:
Winnaar juist voorspeld (ook bij gelijkspel): 5 punten
Aantal doelpunten thuisploeg juist voorspeld: +2 punten
OF aantal doelpunten uitploeg juist voorspeld: +2 punten
OF exacte score juist voorspeld: +10 punten
Let op: bij de wedstrijden in de knock-out fase van het toernooi geldt de stand na 90 minuten! Eventuele verlengingen of penalties tellen niet mee voor de score.

Dus vul de poule in en kom naar de wedstrijden kijken op de sociëteit.

Met rood-witte groet,

Jasper Jonkers
Commissaris Sociëteit & Botenhuis h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden