|

Rondleiding La Trappe brouwerij

Waarde leden,

Op 14 juni ben ik uitgenodigd om met een klein groepje mensen de La Trappe brouwerij te bezoeken. Het zal gaan om een rondleiding, film en proeverij die, op een donatie van 3 euro aan het goede doel na, verder kosteloos zal zijn. Het zal om 11:00 beginnen en zal rond een uur of 14:00 klaar zijn. Het vervoer zal op eigen gelegenheid zijn. De brouwerij is prima te bereiken met het openbaar vervoer, want het ligt namelijk op de Eindhovenseweg 3
in Berkel-Enschot. Dus als jij met mij mee wilt naar de La Trappe brouwerij, schrijf je dan snel in, want vol=vol.

Tevens wil ik mededelen dat wegens hemelvaart de sociƫteit op donderdag 29 mei gesloten zal zijn.

Met rood-witte groet,

Jasper Jonkers
Commissaris Sociƫteit & Botenhuis h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden