|

Voorbeschouwing Hollandia

Waarde leden,

Na een weekend in Delft waarin ik heb mogen proeven van het competitieroeien zal dit weekend weer in het teken staan van pastasalades, appeltaart en heel hard roeien. De eerste Bosbaanwedstrijd staat namelijk voor de deur, en onze ploegen zullen deze vertrouwde baan met liefde verwelkomen. Het Okeanos-ontbijtje zal weer klaarstaan voor de coaches, de koffie is weer lekker goedkoop en de gemoedelijke sfeer zit er ongetwijfeld direct in.

Vrijdagavond zullen we al om 18:00 beginnen met sprintjes ter ere van Njords lustrum. Vanwege laat onderwijs kunnen niet alle ploegen starten, maar hebben we slechts een handjevol roeiers die het aandurven om 500m te sprinten tegen hun tegenstanders met het avondzonnetje in hun rug. Alle heren uit de middengroep zullen starten, maar niet in de gebruikelijke nummers. Net als de rest van het weekend en komend seizoen zullen Menno en Janik in skiffjes starten (het LB1x veld welteverstaan) en starten Duarte en Johannes in het LO2- veld. Mark en Chris stappen als vanouds in de twee voor het O2- veld en ook Lana en Lara vertrouwen op hun sterke start en gaan het DO2- veld aanvegen.

Zaterdag zijn de reguliere 2ks, en het dag zit strak volgepland. EJZ zal slechts één dag starten wegens blessures en zal op zaterdagochtend in het N4+ veld uitkomen, gevolgd door hun tweedejaars die in het O2- veld starten. Vervolgens is het tijd voor wat klassementspunten, en starten de TJD in het DDev4- veld en de EJD in het DEj8+ veld. Rond tienen mogen Menno en Janik hun skiff-talenten oprakelen in het LB1x veld en hun bootgenootjes Duarte en Johannes starten vlak daarna in het LO2- veld. Ook de twee van de dames is aanwezig in het DO2- veld en de dag wordt afgesloten met het LEj8+ veld met daarin onze eerstejaars lichte pikken.

Zondag starten de bovengenoemde ploegen in respectievelijk het N2-, DN4-, DB8+ en het LN1x veld, evenals in het LN2-, DN2- en LB8+ veld. Het volledige Saurus-tijdsschema  is uiteraard op te vragen bij mij, stuur dan even een mailtje naar wedstrijd@msrvsaurus.nl. Ik hoop jullie allen te zien langs de Bosbaan dit weekend om de strakke resultaten van de ZRB nog eens te herhalen!

Met rood-witte groet,

Anna Goldberg
Commissaris Wedstrijdroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden