|

Coachbijeenkomst DRD

Waarde leden,

De Disputen Roeidag komt sneller dichterbij en inmiddels beginnen de coachkaders al vorm te krijgen. Per 2 juni zal er fanatiek getraind worden op de Zuid-Willemsvaart, en om dit nog succesvoller en veiliger te laten verlopen worden er twee kleine coach-instructies aangeboden. Hierin worden de beginselen van het coachen uitgelegd, worden er een aantal regels toegelicht en worden de veranderingen ten opzichte van voorgaande jaren verteld. Wegens veiligheid en gezondheid voor roeier en materiaal zijn deze bijeenkomsten verplicht. Let op: zonder aanwezigheid bij één van de twee bijeenkomsten mag je geen dispuut coachen! De volgende momenten zijn hiervoor ingepland:

- Dinsdag 27 mei om 19:00 uur
- Woensdag 28 mei om 17:00 uur

De bijeenkomst zal een halfuur duren, dus op dinsdag kan er direct aangehaakt worden bij de diesreceptie en woensdag is er nog ruim tijd voor een eetgroepje voorafgaand aan pré-ULV activiteiten. Er hoeft slechts één persoon van het coachkader bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn en het zal gewoon op Saurus plaatsvinden. Mochten er nog vragen zijn, mail dan gerust naar wedstrijd@msrvsaurus.nl

Met rood-witte groet,

Anna Goldberg
Commissaris Wedstrijdroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden