|

Nabeschouwing SRG

Waarde leden,

Tegen alle vooroordelen in was het nagenoeg windstil in Harkstede dit weekend. Heren 1 kampt met blessures, maar kwam met een invaller toch tot de tweede plaats in de B-finale. Hopelijk zullen ze wanneer ze weer compleet zijn echt voor de winst kunnen gaan. Dames 6 had een zware voorwedstrijd en zag veel ploegen ver voor zich finishen, maar kwam op basis van gevaren tijd toch in de C-finale terecht, hierin werden ze helaas zesde. Heren 2 verraste iedereen door eerst met een goede race de A-finale van hun poule 6 te halen en vervolgens de biertjes overdag te laten staan om te kunnen presteren. Dit mocht helaas niet baten, de vijfde plaats bleek het hoogst haalbare. Dames 1 heerste in hun voorwedstrijd en mocht ook door naar de A-finale. Uiteindelijk mogen ze erg trots zijn op hun vijfde plaats. Hannah besloot met haar geliefde ook de baan over te gaan en haalde zonder grote inspanning haar tweede taart dit seizoen binnen.

Dames 3 had geen fantastische dag en gaat het op de PEiL een poule lager moeten proberen. Dames 5 blijft de vruchten van hun training terug zien en behaalde een nette vierde plaats in de C-finale. Dames 4 won de B-finale met de snelste tijd van de poule en gaat dus naar poule 5. Tot slot pakte Dames 2 ook nog een A-finale. Hierin werd echter zo hard gevaren dat ze erg trots kunnen zijn op hun derde plaats. Al met al was het dus een zeer geslaagd weekend, met drie NOOC A-finales, een taart, een beetje zon en vooral geen wind. Over twee weken in Delft gaan we een stukje langer roeien, maar hopelijk met dezelfde positieve resultaten. Alle uitslagen en tijden vind je opĀ http://regatta.time-team.nl/srg/2014/results/c83.php.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden