|

Thuiskomst ‘t Grindgat

Waarde leden,

Ooit werd er met afkeer over haar gesproken, haar naam verafschuwd en het gewicht ernstig overdreven als er getild moest worden. Na een afwezigheid van ongeveer negen maanden is ’t Grindgat echter herboren. Met grote dank aan Rob Heeres, die naast betaalde uren de nodige vrije tijd in het opknappen heeft gestoken, is ze nieuwer, beter en sneller dan ooit. Nog altijd te herkennen aan haar blauwe kleur heeft ze afgelopen weekend al de eerste rondjes warm gedraaid over de Bosbaan, vanaf heden zal ze weer als C4+ met C-predicaat in de stellingen liggen om naar hartenlust het water te trotseren. Als gevolg zal de Fier vanaf heden een predicaatloze C4+ zijn. Ik wens eenieder veel vaarplezier.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden