|

Mensa 14 april, SuperBritt

Waarde leden,

Maandag 14 april zal er een speciale mensa zijn voor het goede doel; SuperBritt. Britt is een 7 jarig meisje en heeft een agressieve vorm van kinderkanker – een neuroblastoom. Om haar overlevingskansen te vergroten moet ze een immuuntherapie ondergaan die vooralsnog alleen beschikbaar is in Philadelphia in de VS. Om dit mogelijk te maken hebben wij jouw hulp nodig.

Wij zullen een drie gangen diner serveren, voor 8 euro, bestaande uit een Courgette-roomsoep, een Rijkgevulde traditionele Lasagne en we sluiten af met een Cherry Chocolate Creamy surprise. De gehele opbrengst van deze mensa zal naar SuperBritt gaan.

Dus komt u allen, wedstrijdroeier, commissie-fanaat of pilsenbaas. Besteed je geld goed, schroom niet en kom genieten van een heerlijke maaltijd en feest daarna lekker door op de kroeg met de teampresentatie: Gangsters Paradise: Swagga like us!

Meer info: www.superbritt.nl
Inschrijven via Evenement Registratie

Met rood-witte groet,

Myrthe Feenstra
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden