|

Word papa/mama tijdens INKOM 2014

Beste Sauriër,

Weet jij het nog? Jouw eerste INKOM? Onder begeleiding van papa’s en mama’s leerde jij Maastricht kennen. De vetste feesten en activiteiten en uiteindelijk maakte jij de juiste keus! Jij koos voor Saurus! Ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar een groot aantal papa’s en mama’s om tijdens de INKOM een groep kindjes mee te nemen en uiteindelijk in te laten schrijven bij de mooiste vereniging.
Kan jij niet wachten om het ouderschap aan te gaan?! Geef je dan als duo op door te e-mailen naar inkom@msrvsaurus.nl en geef door in welk verband jij het ouderschap aan wilt gaan (team, ploeg, genootschap, verticaal, commissie etc.). De deadline hiervoor is dinsdag 22 april as.!

Welke data moet je beschikbaar zijn?

10,12 of 17 juni voor mentorinstructie 1.

En natuurlijk tijdens de INKOM die dit jaar is van maandag 18 tot en met vrijdag 22 augustus.

Met rood-witte groet,
INKOM Commissie 2014 der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden