|

Data solliciteren Bestuur 2014-2015

Waarde leden,

De bestuursinteresseborrel en workshop hebben inmiddels plaatsgevonden. De volgende stap in de vorming van het Bestuur 2014-2015 is het schrijven van een sollicitatiebrief. Ook leden die niet op de borrel of workshop aanwezig waren, of in het buitenland zitten, worden uitgenodigd hun interesse middels een brief kenbaar te maken. U solliciteert eerst voor het bestuur in het algemeen. De functie-specifieke gesprekken volgen later. De tijdsplanning ziet er als volgt uit:

- 18 april deadline sollicitatiebrief
- 21-25 april sollicitatie ronde 1
- 28 april aanstellen informateur
- 29/30 april gesprek met informateur
- 1 mei- 6 mei sollicitatie ronde 2
- half mei bestuur f.t. krijgt functie aangeboden
- juni bestuur f.t. gepresenteerd in A.V.

De deadline voor het aanleveren van een sollicitatiebrief inclusief C.V. is vrijdag 18 april en kan per mail naar voorzitter@msrvsaurus.nl of is in te leveren op de bestuurskamer. Voor vragen over dit tijdspad kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Met rood-witte groet,

Hannah de Vries
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden