|

Talentenachten

Waarde leden,

Jaarlijks wordt op de NSRF Slotwedstrijden een speciaal nummer verroeid: de Talentenacht. Bij dit nummer krijgen fanatieke competitieroeiers de kans om een keer te proeven hoe het is een 2k-wedstrijd in een 8+ te starten. In mei zal de selectie van start gaan met een training in de acht per week, naast je gewone trainingen in de C4+. Na de EDR zal dit aantal trainingen verhoogd worden. Heb jij interesse om volgend jaar te selecteren voor een eerstejaars acht of wil je gaan clubroeien? Meld je dan aan door te mailen naar competitie@msrvsaurus.nl. De inschrijving is ook open voor ouderejaars.

Als je alvast een keer wil proberen hoe het roeien in de acht is, kun je je via de evenementen registratie aanmelden voor de Open RoeiMiddag in de 8+ op 10 april en/of 17 april.

Wil je niet roeien, maar heb je wel interesse om te sturen of te coachen? Ook dan kun je mailen naar competitie@msrvsaurus.nl.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden