|

Pre-varsity week

Waarde leden,

Zoals jullie allen weten wordt aanstaande zondag 6 april de Varsity verroeid. Om de strijd op zondag zo goed mogelijk voor te bereiden zijn er twee borrels ter ere van deze traditionele roeiwedstrijd. Middels dit bericht wil ik jullie zo goed mogelijk inlichten over de evenementen.

Allereerst zal er aanstaande donderdag 3 april het Hoedjes- en Stokjesfeest plaatsvinden. Deze borrel zal in het teken staan van de traditionele Varsitykledij, welke in een modeshow op de bar aanschouwd kan worden. Naast de Varsity-hoedjes is het tevens mogelijk om vesten, bretels, sportkousen, shorts en zonnebrillen te kopen, of om tegen een klein prijsje een Varsity poster, sticker of magazine aan te schaffen. Deze kosten zullen via machtigingen van je pasje worden afgeschreven. Om de lerende student tegemoet te komen zal de kledingshow om exact 21:00 van start gaan, evenals de verkoop. Je kan dus binnen een halfuur jezelf verzekeren van je favoriete Varsity-artikel en weer terug naar je plekje in de UB, alhoewel ik iedereen van harte uitnodig om na afloop nog even een (speciaal)biertje te drinken.

De volgende dag, vrijdag 4 april zal de VriMiBo in teken staan van de Varsity en zal het Knip-Je-Das-Met-Je-Ellebogen-In-Het-Gras-Feest plaatsvinden. Vanaf 16:00 zal de sociëteit geopend zijn met een aantal bieracties. Zo zal je een das kunnen kopen voor €10,- en hiermee tien biertjes of vijf speciaalbiertjes op fles kunnen halen aan de bar. Je das zal dan, uiteraard met je ellebogen in het gras, bij elke aankoop een stukje korter worden geknipt. Rond een uur of 17:00 is iedereen uitgenodigd om onze roeiers te horen praten over hun aankomende wedstrijd. Zowel de Overnaedsche vieren alsmede de eerstejaars wedstrijdploegen zullen een live voorbeschouwing geven en met de rest van de vereniging proosten op de aankomende overwinningen.

Houd de website en het facebookevenement in de gaten voor updates en meer informatie over de busreis. Ik hoop jullie allen op donderdag en vrijdag te mogen ontvangen op de kroeg, en uiteraard op zondag langs het Amsterdam-Rijnkanaal.

Met rood-witte groet,

Anna Goldberg
Commissaris Wedstrijdroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden