|

Urthel maand

Waarde leden,

Vanaf vanavond 27 maart zal de sociëteit zich de komende tijd tussen 19:00 en 22:00 richten op de fijnproevers. Een drietal bieren zal de revue passeren. Opbouwend van laag naar hoog percentage gaan we genieten van de bieren die Urthel te bieden heeft. Tussen 19:00 en 22:00 zullen er ook informatiekaarten staan over  de soorten bier die aangeslagen worden. Om deze actie extra kracht bij te zetten zullen de Urthel’s voor 2,10 per stuk verkocht worden. Dus schrijf je de komende tijd in voor de mensa en ga samen met andere fijnproevers genieten van deze speciaalbiertjes. Of zoals ze bij Urthel zeggen: geniet Ur van!

Met rood-witte groet,

Jasper Jonkers

Commissaris Sociëteit & Botenhuis h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden