|

OpenRoeiMiddag met een twist

Waarde leden,

De zon schijnt, de winter is nu écht ten einde dus wat is er leuker dan lekker een middagje komen roeien? Nu zijn de afgelopen maanden al genoeg gevuld met trainingen in een C4+ en zijn er de nodige stappen gezet om eens iets nieuws te kunnen proberen. Daarom introduceren wij vanaf nu een openroeimiddag met een thema, waardoor je de sleur kan doorbreken door te gaan roeien in een ander nummer dan de C4+.

We trappen af met een openroeimiddag in de 8+. Voor eerstejaars een leuke kans om even te proeven hoe het is om straks selectie voor de talentenacht te gaan lopen, en voor ouderejaars een mogelijkheid om weer eens in te kunnen stappen zonder eerst zeven mede-roeiers te hoeven regelen. Op 10 april van 17:00 – 19:00 is het mogelijk om mee te roeien. Wij zorgen voor een ervaren stuur en enkele ervaren roeiers ter begeleiding. Na afloop kan iedereen natuurlijk mee-eten met een lekkere mensa . Er zijn slechts 12 plekken beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent en schrijf je in via de evenementenregistratie! Heb je dan al plannen? Niet getreurd, de week erna op 17 april is er een tweede kans, en zullen we weer met twee achten het water op gaan.

De evenementenregistratie is vanaf nú geopend, dus meld je snel aan met je ploeg of individueel!

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden