|

Saurus International Regatta

Waarde leden,

Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover, de allereerste editie van de Saurus International Regatta. Een evenement waar de komende tijd over nagepraat gaat worden en wat hopelijk nog vele jaren terug zal komen. Zorg dus dat je erbij bent. Uiteraard zal er genoeg vermaak zijn gedurende de hele dag, hierbij een overzicht van de dag.

Er zal gestreden worden voor de winst in drie verschillende blokken. Het eerste blok zal om 10.00 uur van start gaan, het tweede om 13.00 uur en het laatste blok om 16.00 uur. Om 15.00 uur zal onze nieuwe aanwinst met de tijdelijke naam Pikachu gedoopt worden door sponsor van de SIR en lid van het Comité de Patronage, Steven Goetstouwers. In de namiddag kan je onder het genot van een biertje genieten van een lekker jazzmuziekje op de kroeg. Hierna zal de pastaparty van start gaan, hiervoor kan je je op de dag zelf inschrijven. Om 19.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden waar de blikken uitgereikt zullen worden door onze eigen Wethouder van Sport en Oud-Sauriër, Gerdo van Grootheest. De dag zal knallend afgesloten worden met het NEON LIKE A SIR FEEST! Gedurende de hele dag is de dresscode TDV.

We hopen jullie in groten getale te zien zaterdag om alle Saurus ploegen naar de overwinning te schreeuwen en er met zijn allen een onvergetelijke dag van te maken.

Tot zaterdag!

Met rood-witte groet,

Myrthe Feenstra
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden