|

Bestuursinteresseborrel

Waarde leden,

Nog maar twee weken en dan wordt het roeiseizoen officieel geopend met de Heineken Roeivierkamp. Niet veel later zal de eerste wedstrijd volgen voor onze eerstejaars competitieroeiers. Hoewel het seizoen dus nog in haar kinderschoenen staat en de zomer ver weg lijkt, is het de hoogste tijd om een blik in de toekomst te werpen. Op 8 september 2014 zal bestuur De Vries plaats moeten maken voor een nieuw bestuur, dat zich een jaar lang in mag zetten om onze geliefde M.S.R.V. vooruit te helpen. Een fantastisch jaar waarin de mooiste sport centraal staat, waarin je leiding geeft aan de mooiste vereniging van Nederland, je als team uitdagingen aangaat, je jezelf en elkaar beter leert kennen, samenwerkt met je eigen bestuur en andere besturen, en jezelf persoonlijk kan ontwikkelen. Kortom, een jaar om nooit te vergeten!

Wil jij een jaar lang de mooiste studentenroeivereniging vertegenwoordigen? Wil jij het verenigingslied aanheffen op het erevlot? Zie jij jezelf al in een te grote rode jas staan? Of heb je nog vragen over een bestuursjaar? Kom dan op dinsdag 25 maart om 20.30 uur naar de bestuursinteresseborrel. Hier zullen wij uitleggen wat bestuurswerk inhoudt, wat er van je verwacht wordt in een bestuursjaar en zal de sollicitatieprocedure en bestuursvorming uitgelegd worden. Daarnaast zal er bij elke functie uitgelegd worden wat de werkzaamheden zijn en inhouden, en is er de mogelijkheid om uitgebreid vragen te stellen.

Graag nodigen wij alle leden, eerstejaars en ouderejaars, uit die geïnteresseerd zijn in wat het bestuur doet en wellicht zelf interesse hebben in een bestuursfunctie komend jaar of in de jaren daarna.

We hopen u in groten getale te zien op dinsdag 25 maart! Mocht het niet mogelijk zijn om hierbij aanwezig te zijn maar je hebt wel interesse? Kom dan naar de bestuursworkshop op dinsdag 8 april (hierover volgt later meer) of neem contact op met mij.

Namens het bestuur,
Met rood-witte groet,

Hannah de Vries
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden