|

Oud-Saurus borrel

Waarde oud-leden,

Heeft u zaterdag 15 maart al in uw agenda staan? Zo nee, doe dat dan heel snel. Zeg die andere afspraken af, regel een oppas en laat uw vaste serie voor wat het is, die kunt u de volgende ochtend terug kijken op uitzending gemist. Zaterdag 15 maart, terwijl het seizoen met de Heineken Roeivierkamp haar echte opening voor elke roeier beleeft, zal de eerste Oud-Saurus borrel van het jaar plaatsvinden in het Amsterdamse.

De borrel zal om 20.30 uur aanvangen in Café Hesp, Weesperzijde 130. Onder het genot van een drankje kunt u bijpraten over de mooie belevenissen van vroeger op het water en in de Sociëteit. Trek een blik sterke verhalen open, trommel uw oude team, commissie, ploeg, bestuur etc. op en herleef oude tijden.

Verder wil ik u eraan herinneren dat het nog tot en met vrijdag 14 maart mogelijk is om te stemmen op het 1000 euro idee. Welke investering voor Saurus heeft uw voorkeur? Via de Oud-Saurus facebook of door te mailen naar voorzitter@msrvsaurus.nl kunt u uw stem uitbrengen.

Ik hoop u 15 maart te mogen begroeten!

Met rood-witte groet,

Hannah de Vries
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden