|

Voorbeschouwing Sparladder Slotwedstrijden

Waarde leden,

Maandag 24 februari vanaf 17:00 zullen alle eerstejaars compoteams nog eenmaal de kans krijgen zich te bewijzen. Over een afstand van 600 meter wordt bepaald wie deelneemt aan de NOOC C4+ competitie en wie genoegen moet nemen met de Okeanos Sprintbokaal. Winnaars van beide sparladders mogen als enige comporoeiers van Saurus de Varsity starten, gezien het feit dat de Knorren Overnaedsche 2+ dit jaar geschrapt is. Bij de heren is het al zeker wie dit mag gaan doen: de Heren TopC4 staat op 11 punten voorsprong op de nummer twee en zal alleen voor de vorm meedoen. De overige twee ploegen verschillen 2 punten, waarbij Insanis moet hopen eerste te worden en zo Zuypschuyt voorbij te streven. Bij de vrouwen is het spannender aan kop. Bevaard jaagt op de Dames TopC4 met 44 tegen 46 punten.  Beide ploegen hebben tot nu toe 3 wedstrijden gewonnen. Onderin is het verschil ook 2 punten: Flavicomi, À-Meuser/Vlot-ter en Ongeacht maken gedrieën uit wie het laatste plekje gaat opeisen. Rowiors kan hierbij alleen op papier nog voorbijgestreefd worden. Kortom, maandag zullen in de schemering nog de nodige knopen doorgehakt worden en de IntegraCie heet jullie uiteraard allemaal van harte welkom om aan te moedigen.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden