|

Carnaval

Waarde leden,

Mestreechse vasteloavond staat weer voor de deur. Na al een geweldig bal met de tempeleers zal ook Saurus een tijdje roed, geel en greun kleuren. Beginnend op donderdag 27 februari  waar we alvast samen er heerlijk inkomen op de pre-carnaval’s party. Kom lekker verkleed naar de sociëteit en geniet samen met anderen van de carnavalsliederen.

Na deze liederen vele malen te hebben gehoord gaan we op zaterdag 1 maart ze zelf ook zingen tijdens de jaarlijkse bomvolle en drukke carnavalscantus. Deze cantus zal om 11 over 1 beginnen en ergens in de middag eindigen. Aanmelden kan via de evenementenregistratie tot vrijdag 28 februari elf over elf ‘s ochtends en zal 11,11 kosten.

Tijdens de carnaval zullen verder de sociëteit en botenhuis gesloten zijn. Botenhuis zal geopend worden op aanvragen die minimaal 24 uur van tevoren zijn binnen gekomen op botenhuis@msrvsaurus.nl. Vanaf donderdag 6 maart zal alles weer normaal verlopen en zal de sociëteit zijn deuren ‘s avonds ook weer openen.

Met rood-witte groet,

Jasper Jonkers

Commissaris Sociëteit & Botenhuis h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden