|

Voorbeschouwing INK

Waarde leden,

Bijna exact een jaar geleden stonden onze TJD er ook: de Indoorroeien Nijmeegse Kampioenschappen, kortweg INK. Dit jaar organiseert de studentenroeivereniging Phocas voor de derde keer op rij deze ergometerwedstrijd, waarbij er 2 kilometer lang gebeukt zal worden om te laten zien wie er het sterkst is. Vorig jaar deden ze mee in het eerstejaars achtenveld, maar dit keer staan ze er alleen voor. Aanstaande zaterdag 25 januari zullen Lana, Lara, Saskia, Petra, Sara en Nicole individueel starten in het DSA-veld. Zonder het teamaspect en de gezamenlijke eindtijd van vorig jaar komt het dit keer aan op karakter en vertrouwen in die ellenlange sessies op de ergometer. Dat hard werken wordt beloond zullen we zaterdag zien, en zal het de lange wintermaanden hopelijk meer dan waard zijn geweest.

Met slechts 20 inschrijvingen voor de hele wedstrijd zal het geen lang spektakel worden, maar des te meer redenen om als Saurus-front de sporthallen in Nijmegen te domineren. Hopelijk tot dan!

Met rood-witte groet,

Anna Goldberg
Commissaris Wedstrijdroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden