|

KNRB Wedstrijdcontracten

Waarde leden,

Dit bericht is voor iedereen die komend jaar een wedstrijd wil roeien, sturen of coachen.
Met de komst van 2014 en daarmee het nieuwe wedstrijdseizoen, is het weer tijd om een wedstrijdcontract voor de K.N.R.B. te ondertekenen. Zonder dit contract is het NIET mogelijk om ingeschreven te worden voor een wedstrijd en kan je dus NIET starten.
De contracten verschillen weinig met voorgaande jaren, behalve dat de contracten vanaf nu stilzwijgend verlengd worden en dit dus de laatste keer is dat jullie ze hoeven te ondertekenen.
De map met wedstrijdcontracten ligt op een kruk voor de bestuurskamer. De contracten liggen op achternaam gerangschikt. Zoek je eigen contract en onderteken deze. Laat de contracten alsjeblieft in de map zitten!
Alle eerstejaars, wedstrijdroeiers, clubroeiers, stuurtjes en coaches dienen sowieso nu het contract te onderteken. Mocht je nog niet zeker weten of je dit jaar een wedstrijd wil starten, kan je altijd nog gedurende het jaar een contract onderteken.
Met rood-witte groet,

Myrthe Feenstra
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden