|

Studente Vastelaovendsbal

Waarde leden,

Woensdag 5 februari zal het eerste Studente Vastelaovendsbal plaatsvinden, georganiseerd door Tragos, Koko, Circumflex en Saurus in samenwerking met de Tempeleers. Op dit gala maak je kennis met het carnaval zoals de echte Mestreechtenere dit vieren. Dit alles natuurlijk in stijl, want een gala is geen gala zonder een dresscode. Deze zal dan ook zijn ‘white tie’ maar met een ‘carnavaleske touch’. Er kan gedanst worden onder de begeleiding van een orkest wat afgewisseld zal worden met een dj. Het gala zal plaatsvinden in de Stay Okay waar de kleuren rood, geel en groen uiteraard overvloedig aanwezig zullen zijn.
De deuren zullen om 21.00 uur open gaan, en om 01.00 uur zal het festijn zich voortzetten in de Feestfabriek. Kaartjes kosten €25,-  inclusief 7 gratis consumpties. Kaartjes zijn te koop op kroegavonden en kunnen cash of per pin betaald worden. Wil je zeker zijn van een kaartje? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@msrvsaurus.nl.

Met rood-witte groet,

Hannah de Vries
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden