|

Competitie Trainingsweekend bij Vidar

Waarde leden,

Vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari gaan we ter voorbereiding op het aanstaande competitieseizoen een weekend naar Vidar in Tilburg. Naast de sparwedstrijd op zaterdag, waarmee ook punten voor de sparladder te behalen zijn, zal het weekend meer elementen kennen om de sfeer van het competitieroeien weer te proeven. Vrijdagavond wordt het weekend afgetrapt met een cantus. De nacht kan worden doorgebracht op de camping van de Beekse Bergen en eerstejaars kunnen op aanvraag worden gekoppeld aan Vidraten om in Tilburg de nacht door te brengen. De volgende ochtend zullen we na een goed ontbijt het water opgaan om onze Tilburgse vrienden te laten zien hoe hard varen eruit ziet. Na de lunch zullen we door een hele reeks activiteiten gaan bepalen welke vereniging superieur is. Na het avondeten wordt er een kussengevecht georganiseerd als startschot voor de pyjamaparty. Met vele goudgele rakkers en een dj trekken we dit feest door tot in de late uurtjes. Let op: om mee te kunnen doen moet je je uiterlijk deze week nog opgeven! Schrijf je dus snel in via de evenementenregistratie voor dit weekend wat je niet kunt missen. Ouderejaars kunnen uiteraard ook mee, zij zullen slechts voor het eten betalen, maar worden wel geacht zelf een slaapplek te regelen.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent

Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden