|

Aankondiging Intraining

Waarde leden,

Na een vakantie lang onnodig veel eten, flink wat kerstwijntjes wegwerken en vooral zo min mogelijk bewegen draait de wedstrijdsectie inmiddels al weer op volle toeren. Elke dag wordt er weer getraind; op het water, op de ergo of op UM Sport. Strakke trials werden dit weekend gevaren tegen de wedstrijdboten van Gyas en alle ploegen staan op scherp voor de aankomende WinterWedstrijden in februari. Om de roeiers zo fit mogelijk te houden, en om ze het maximale uit hunzelf te laten halen, zullen alle ploegen aanstaande zaterdag 11 januari intraining gaan. Traditiegetrouw zal er gedinerd worden op Slavante, waarna we het feestje doorzetten op de kroeg.

Graag wil ik iedereen van harte uitnodiging om ’s avonds vanaf 23:00 uur om het laatste biertje van de wedstrijdroeiers te brassen en om alle ploegen nog eenmaal te zien knallen in de kroeg. Moge dit een stimulans zijn voor alle ploegen om zo snel mogelijk te blikken en weer los te mogen gaan tijdens hun verdiende blikkenborrels!

Met rood-witte groet,

Anna Goldberg
Commissaris Wedstrijdroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden