|

Presentatie Selectie TopC4

Waarde leden,

Na zeven weken van kilometers maken in de boot, sterven op de ergometer en bier hakken op de kroeg is in navolging van de wedstrijdselectie ook de selectie voor de topC4en rond. Beide ploegen bestaan vanaf nu uit 6 roeiers, een stuur en een coachkader, die tezamen de boventoon gaan voeren in de NOOC C4+ competitie.

Dit jaar worden de dames gecoacht door Thomas Diemel, Peter Martens en Cynthia Nieuwdorp. Zij zullen Anke Baltussen, Yvonne Einerhand, Merel Hopman, Floor Minkels, Judith Uijttewaal en Paulien van Vught, gestuurd door Luise Juercke, naar de top van NOOC gaan brengen. Bij de heren heeft een internationaal gezelschap, bestaande uit Ed Corrigan, Luc Frissen, Mik Gardeniers, Ali Tasdemir, Victor-Jan Vanparijs en Joris Verzuu een plek weten te verdienen in de TopC4. Zij worden voorwaarts geschreeuwd door Nitzan Ulmer en gecoacht door Vital Houben, Mart Roks, Arantxa Tromp en Hannah de Vries.

Beide ploegen zullen vanaf nu volle bak gaan trainen om hun koppositie op de sparladder te verdedigen en vervolgens de nummer een te worden op nationaal competitieniveau. Heren en dames, veel succes toegewenst, moge jullie genieten van elke haal, elk biertje en elke taart. We zien elkaar op de kroeg en het erevlot!

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden