|

Kerstreces

Waarde leden,

De kerstdagen komen alweer dichterbij. Een moment voor iedereen om weer eens langs te gaan bij familie en vrienden om te genieten van heerlijke diners. Tijdens het kerstreces zal ook de huisvesting verminderd open zijn. Van 23 december tot en met 1 januari zal het botenhuis gesloten zijn. Vanaf 2 januari kun je op aanvraag roeien, zoals gebruikelijk gaat dit via botenhuis@msrvsaurus.nl . Deze aanvragen moeten uiterlijk 24 uur van te voren ingediend worden. Hierna zullen vanaf 6 januari de normale openingstijden weer van toepassing zijn.

Tevens zal de sociëteit geopend zijn met de jaarwisseling vanaf 00:30. Hier zal voor iedereen die  met ons de jaarwisseling meeviert op Saurus een lekker koud glaasje champagne klaarstaan.

Met rood-witte groet,

Jasper Jonkers

Commissaris Sociëteit & Botenhuis h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden