|

Uitnodiging 12 december ‘community event’ – Student en Samenleving Initiatief

Waarde leden,

Recentelijk is het Student en Samenleving Initiatief opgestart, een pilotproject van de Universiteit Maastricht welke erop doelt om studenten en de direct leefomgeving dichter bij elkaar te brengen. Om dit doel te verwezenlijken worden in elk geval tot juli diners, social drinks en thema-avonden georganiseerd met 50/50 studenten en inwoners van Maastricht en omgeving. 12 december organiseren we een ‘community event’ met thema ‘De toekomst van Maastricht: de potentie van de stad en haar studenten’. Graag nodigen we hier ook Sauriërs voor uit. Ben jij geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven van wat we organiseren? Schrijf je dan in voor één van onze activiteiten en de nieuwsbrief en bekijk onze website; www.studentensamenleving.nl. Het Student en Samenleving Initiatief is bereikbaar per mail via mail@studentbuddies.nl.

Donderdag 12 dcember, Bonnefantenstraat 2, SSC, Visitor’s Center, 18:30

Met rood-witte groet,

Myrthe Feenstra
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden