|

Evenementenregistratie open!

Waarde leden,

Zoals jullie allen weten vindt 8 maart de allereerste Saurus International Regatta plaats. Op deze dag zullen wij aan heel Nederland laten zien dat ook wij Sauriërs een prachtige wedstrijd neer kunnen zetten. Om een wedstrijd neer te zetten is uiteraard de nodige hulp nodig.

Graag roep ik jullie allen op om vrijwilliger te worden voor deze historische wedstrijd. Als vrijwilliger kan je elke kant op,  het is zelfs mogelijk om kamprechter te worden. Vrijdag 10 januari vindt namelijk een kamprechtercursus plaats, het examen hiervoor volgt woensdag 22 januari. Als je deze haalt mag je ook op nationale wedstrijden kamprechter zijn. Mochten jullie meer informatie willen, mail naar sir@msrvsaurus.nl!

Dus aarzel niet en schrijf je snel hier in!

Met rood-witte groet,

Jelle Hovingh
Vice-voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden