|

Serious Rowing Challenge

Waarde leden,

Van 18 tot en met 24 december 2013 staat Nederland geheel in het teken van de 3FM Serious Request-actie. Deze samenwerking tussen 3FM en het Nederlandse Rode Kruis vraagt al sinds 2004 jaarlijks aandacht voor een stille ramp en probeert zoveel mogelijk geld hiervoor in te zamelen, dit jaar op het Wilhelminaplein in Leeuwarden.

De organisatie van het WK Roeien 2014 Amsterdam, de KNRB en Aegon organiseren in samenwerking met roeivereniging Wetterwille op het Wilhelminaplein de Serious Rowing Challenge. De uitdaging is om, van 18 tot en met 24 december, 7 dagen lang 24 uur per dag, 2 roeiapparaten continue bezet te hebben. Iedere roeier, maar ook niet roeiers, kan zich online inschrijven voor 1 of meerdere blokken van 10 minuten en betaalt een vast bedrag van € 10,- per 10 minuten. Vervolgens kan men zich nog laten sponsoren door familie en vrienden en draagt Aegon voor elke geroeide kilometer € 2,13 bij. Dit initiatief zal plaatsvinden in een open, speciaal omgebouwde trailer, die volgend jaar vaker ingezet gaat worden tijdens de Aegon Celebrate Rowing Tour, ter promotie van de roeisport en het WK Roeien in 2014 in Nederland.

Op deze manier willen wij als roeiwereld een bijdrage leveren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel dit jaar, namelijk kinderen die jaarlijks onnodig sterven door diarree. Maar hiernaast uiteraard ook promotie maken voor onze mooie roeisport.

Vanuit Saurus willen we jullie allen oproepen om met je jaarteam, commissie, genootschap of ander verband af te reizen naar Leeuwarden en je in te zetten voor dit goede doel!
Voor meer informatie en om je in te schrijven kan je kijken op: www.seriousrowingchallenge.nl.

Met rood-witte groet,

Myrthe Feenstra
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden