|

Saurus wint Rabo Droomprijs

Waarde leden,

Gisteravond vond de uitreiking van de Rabo Droomprijs plaats. Met de Rabo Droomprijs krijgen verenigingen, stichtingen en organisaties de kans om lang gekoesterde dromen te realiseren. Al enkele jaren is Saurus bezig een nieuwe wedstrijd op te zetten op de Zuid-Willemsvaart. De organisatie loopt maar de financiële ondersteuning ontbrak nog. Daarom hebben wij op 5 oktober net als 51 andere initiatieven ons ingeschreven voor de Rabo Droomprijs. Een onafhankelijke commissie heeft alle initiatieven beoordeeld en daaruit 8 initiatieven genomineerd.

Met trots mag ik u mededelen dat Saurus de Rabo Droomprijs heeft gewonnen. Met onze inzending voor de Saurus International Regatta hebben we €3.000,- gewonnen. Mede door dit bedrag kan de wedstrijd gegarandeerd plaatsvinden. Op 8 maart 2014 zal er voor het eerst  een internationale regatta plaatsvinden op ons eigen botenhuis en het mooiste roeiwater van Nederland: de Zuid-Willemsvaart.

Opdat het een fantastische wedstrijd gaat worden!

Met rood-witte groet,

Bestuur De Vries

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden