|

Botenwagen Interesseborrel

Waarde Sauriƫrs,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat er door het hele land (en soms in het buitenland) wedstrijden verroeid gaan worden. Om aan deze wedstrijden deel te kunnen nemen dienen de boten iedere wedstrijd van en naar locatie gereden te worden door de Botenwagencommissie. Deze Bowacie is momenteel op zoek naar nieuwe leden om hen de komende seizoenen te versterken. Daarom organiseren zij woensdag 4 december vanaf 21.00 uur de Bowacie interesseborrel op de Sauruskroeg. Ben jij in het bezit van minimaal een B rijbewijs, heb je affiniteit met autorijden en studeer je nog enkele jaren in Maastricht? Kom dan woensdag naar de kroeg en drink vanaf 21.00 uur een biertje met (oud)leden van de Bowacie!

Tot 4 december!

Met rood-witte groet,

Myrthe Feenstra
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden