|

Plaatsing gevelletters

Waarde leden,

Met trots mag ik u mededelen dat afgelopen woensdag het winnende 1000 euro idee van vorig jaar gerealiseerd is. De gevel van ons mooie botenhuis is voorzien van de letters M.S.R.V. Saurus. Uiteraard in de kleur van de vereniging en van Maastricht, rood. Dus als je de komende dagen naar Saurus fietst of rijdt vanaf het centrum van Maastricht, let dan even goed op en aanschouw de glimmende letters. Om het geheel af te maken is er meteen geïnvesteerd in een nieuwe Maastrichtse vlag, die ook echt rood van kleur is. Dit alles is mogelijk gemaakt door Oud-Saurus, waarvoor hartelijk dank.

Zoals jullie weten is het tot 1 december nog mogelijk om nieuwe 1000 euro ideeën in te sturen. Hebben de gevelletters je geïnspireerd? Mis je iets op Saurus wat we wel zouden moeten hebben? Heb jij een 1000 euro idee waarvoor normaal in de begroting geen ruimte is? Stuur het voor 1 december naar voorzitter@msrvsaurus.nl of gooi het in de ideeënbus.

Met rood-witte groet,

Hannah de Vries
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden