|

Saurus Wintersport 2014

Waarde leden,

In februari is het weer zo ver: dan gaan we met zo veel mogelijk Sauriërs op wintersportreis naar de Franse Alpen! Van woensdag 19 tot en met zondag 23 februari 2014 zullen wij met z’n allen verblijven in het Zuid Franse dorpje La Joue du Loup, waar we volop zullen skiën, snowboarden en après-skiën. En niet te vergeten: het heel gezellig zullen maken met onze mede-Sauriërs!

Woensdagavond 19 februari vertrek de bus naar de Alpen. Daar zullen we verblijven in het centraal gelegen appartementencomplex l’Horizon Blanc dat zich op slechts 50 meter van de piste bevindt. Ook bar Vie is binnen handbereik. Op zondagochtend 23 februari zullen we weer in Maastricht arriveren.
Voor 209 euro kun je al mee! Hierbij zit de busreis, tweedaagse overnachting en een driedaagse skipas inbegrepen. Eventuele materiaalhuur is voor je eigen rekening.

Dit wintersportevenement wil je natuurlijk niet missen! Dus schud je jaarteam wakker, waarschuw je genootschap, roep je verticaal bij elkaar, maak je (oud)commissie enthousiast voor deze rood-witte sportreis!

Graag zouden wij onder de leden peilen wie er dit jaar interesse heeft om mee te gaan. Daarom vragen we iedereen die eventueel mee zou willen gaan zich bij de Accie aan te melden door een mail te sturen naar: accie@msrvsaurus.nl. Uiteraard zit je nog nergens aan vast tot je definitieve aanmelding. Door een mailje te sturen naar dit emailadres, kunnen we je per mail verder op de hoogte houden over de reis.

Met rood-witte groet,

Accie ‘13-‘14

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden