|

Carnavalsfeest 11-11

Waarde leden,

Zoals velen van jullie zullen weten is het volgende week de elfde van de elfde; een heus festijn in Maastricht waar de gehele dag bier gedronken wordt op het Vrijthof onder het genot van carnavaleske muziek. Aangezien dit jaar 11-11 op een maandag valt trekken we het feest gewoon door op onze Sociëteit die deze dag rood, geel en groen gekleurd zal zijn. We beginnen vanaf 19:00 met de carnavals mensa waarbij gezorgd gaat worden dat iedereen voorzien wordt van voldoende voedsel, zodat we de avond nog kunnen volhouden. Na de mensa gaan we er een mooi carnavalsfeest van maken en samen proosten op een nieuw carnavalsseizoen. Om ook op Saurus deze carnaval goed te beginnen zal er ‘s avonds om elf over elf een piekfust plaatsvinden. 50 liter lang zal het 2 bier halen 1 betalen zijn. Kom dus allen maandag naar de Sociëteit om te laten zien waarom wij in Maastricht studeren.

Met rood-witte groet,

Jasper Jonkers

Commissaris Sociëteit & Botenhuis h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden