|

Saurus genomineerd voor Rabo Droomprijs

Waarde oud-leden,

Saurus organiseert dit jaar voor het eerst de Saurus International Regatta. Dit zal een internationaal georiënteerde competitiewedstrijd zijn voor studentenroeiers en is daarmee uniek in Nederland. Een nieuwe wedstrijd organiseren heeft uiteraard de financiële middelen nodig, middelen die op verschillende manieren bemachtigd kunnen worden. Hierdoor hebben wij zaterdag 5 oktober net als 51 andere initiatieven ons ingeschreven voor de Rabo Droomprijs. Met trots willen wij jullie mededelen dat wij één van de acht genomineerden zijn. We zijn ingedeeld in een categorie waarin we een bedrag van maximaal €6000 euro kunnen ontvangen, in deze categorie zitten 3 andere initiatieven.

Ben jij lid van de Rabobank Maastricht en omstreken? Breng dan je stem uit op https://www.samenmetleden.nl/cooperatie/stemmen/b/international-regatta-saurus/.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Met rood-witte groet,

De Saurus International Regatta Commissie

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden