|

Afroeidiner: locatie en tijden

Waarde leden,

op deze manier wil ik iedereen nogmaals op de hoogte stellen van de locatie en tijden voor het afroeidiner op donderdag 10 oktober aanstaande. Mogelijk hebben jullie eerstejaars dates al doorgegeven dat de locatie dit jaar het Kapelaan Lochtmanshuis is aan de Populierweg 36. Vanaf de Noorderbrug ga je links (of vanaf de Fr. Romanusweg rechtdoor) langs de brandweerkazerne en vervolgens schuin rechts bij de eerste stoplichten de Dolmansstraat in. Aan het eind van deze straat ligt de zaal aan je linkerhand.

Vanaf 19:00 openen de deuren. Tijdens de avond kan door middel van schrapkaarten drank worden besteld, deze zullen tien euro per stuk kosten. Rond 23:00 eindigt het diner en is iedereen welkom om na te genieten op onze eigen kroeg.

De dresscode voor de avond zal traditiegetrouw tenue de ville zijn.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden