|

Openingstijden Botenhuis ‘s weekends

Waarde leden,

Er is gebleken enige onduidelijkheid te zijn over de openingstijden van het botenhuis in het weekend (zaterdag en zondag). Via deze weg wil ik u graag hierover informeren. Het botenhuis kan in het weekend alleen op aanvraag geopend worden. Deze aanvraag dient voor vrijdag 18:00 gedaan te worden. Alle aanvragen om in het weekend het botenhuis te openen gaan via botenhuis@msrvsaurus.nl. De tijden waarop er geroeid kan worden, of van de ergometerruimte gebruik kan worden gemaakt, is van 08:00 ‘s ochtends tot 22:00 ‘s avonds.

Doordeweeks is het botenhuis geopend van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 20:00 en vrijdag van 09:00 tot 18:00. Ook op deze dagen kan er buiten de openingstijden worden geroeid, mits dit 24 uur van te voren is doorgemaild naar botenhuis@msrvsaurus.nl.

Met rood-witte groet,

Jasper Jonkers

Commissaris Sociƫteit & Botenhuis h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden