|

Voorbeschouwing Head First Race

Waarde leden,

Zaterdag 20 september aanstaande zal de eerste editie van de Head First Race worden gevaren. Met deze race, waarbij acht kilometer wordt afgelegd over de Willem Alexander baan, wordt geld ingezameld voor het onderzoek naar Alzheimer. Ruim vijftig teams, waaronder enkele Olympische roeiers, zijn gekoppeld aan sponsors. Voor Saurus zullen Ingrid Bugter, Sanne Eekhout, Fleur van Heest, Puck Peltenburg en Saskia Triscos samen met Peter Martens, Mart Roks en Marijn van Waardenburg een Mix8+ starten. Avalon van den Kroef zal deze acht bij elkaar gaan houden. In Hydrias heeft besloten zich te vermommen als burgers en daarom zullen Bart Boersma, Felix Dijkstal, Stein Menting en Winston Oba, gestuurd door Fleur Froeling, zich in een 4* over de baan begeven. Naast het feit dat het een mooie dag gaat worden zijn wij, als Saurus, trots ons steentje bij te kunnen dragen aan dit goede doel.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden