|

Coachdag 29 september

Wat is er mooier dan een Saurusploeg vooraan te zien liggen in het veld? Wat is er mooier dan een jaar lang betrokken te zijn bij een ploeg, onderdeel te zijn van die ploeg en leiding te geven aan die ploeg? Jíj kan dit doen. Jíj kan ze naar de winst helpen. Jíj kan de schreeuwende coach zijn die juichend langs de kant fietst. Hoe krijg je die ploeg daar? Hoe breng je kennis over en maak je de roeiers aanwijsbaar beter? Waar moet je verder aan denken als coach? Al deze vragen zullen beantwoord worden op zondag 29 september. Dan zal er namelijk een dagvullend programma worden aangeboden om de fijne kneepjes van het coachvak te leren. De cursus is open voor iedereen, roei- of coachervaring is niet nodig. Schrijf je in op de evenementregistratie, dan zal er gezorgd worden voor een lunch.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden