|

Conditietraining UM Sport

Waarde leden,

er is veel onduidelijkheid ontstaan over de Saurus conditietraining op dinsdagavond bij UM Sport. Deze conditietraining zal vanaf het begin van de eerstejaars wedstrijdselectie alleen nog open zijn voor selectielopers vanwege de grote drukte en inefficiëntie van de training die anders ontstaat. Echter hebben veel leden aangegeven het jammer te vinden om geen gezamenlijke sportavond meer te hebben. Daarom hebben we, in overleg met UM Sport, besloten om drie trainingen voorafgaand aan de selectie open te stellen voor alle Sauriërs. Dinsdag 17 en 24 september en dinsdag 1 oktober van 19:30 tot 20:45 zullen er verschillende groepslessen aangeboden worden waarbij alle leden welkom zijn. Vanaf dinsdag 8 oktober zal de conditietraining zich alleen richten op het wedstrijdroeien en haar selectielopers. Uiteraard hopen we de overige enthousiaste sporters dan terug te zien bij de vele andere groepslessen aangeboden door UM Sport, dus roep je team, commissie of genootschap op en maak er zelf een Saurus groepsles van!

Hopend jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd zie ik jullie graag allemaal 17 september om 19:30 in de blauwe zaal! Vergeet niet een flesje water en een handdoek mee te nemen.

Met rood-witte groet,

Anna Goldberg
Commissaris Wedstrijdroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden