|

Botenhuiscommissaris gezocht

Beste Leden,

Met zeven kandidaatsleden voor het bestuur f.t., mist tot op heden nog altijd één van de belangrijkste functies: Botenhuiscommissaris. Als Botenhuiscommissaris zorg jij ervoor dat Saurus daadwerkelijk hetgeen kan beoefenen waarvoor zij staat, namelijk roeien op een toplocatie.

Samen met de Matcie verzorg je het materiaal en laat je de Saurus boten er piekfijn uitzien op de (inter)nationale wateren. Ons gebouw blijft in topconditie door jouw hands-on reparaties en het professioneel onderhouden van relaties met diverse bedrijven. Jouw inzicht en functioneren zullen cruciaal zijn voor een goed lopend bestuur van onze roeivereniging!

Dus durf jij een jaar aan met veel uitdagingen en pak jij die de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en je skills te trainen? Geef je dan snel op bij Bestuur h.t. of f.t. en ga een onvergetelijk jaar tegemoet!

Met rood-witte groet,

Bestuur Ruijter

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden