|

Word jij onderdeel van de wedstrijdsectie 2014?

Waarde leden,

Terwijl bijna iedereen inmiddels van een welverdiende vakantie geniet, wordt er ook alweer druk nagedacht over volgend jaar. Dat je in je eerste jaar niet bent gaan wedstrijdroeien of –sturen, betekend niet dat daarmee je kansen verkeken zijn. Vaak willen tweede- of ouderejaars alsnog selectie lopen voor een eerstejaars acht en om zo goed mogelijk aan de selectie te beginnen bieden wij de mogelijkheid aan om in voortraining te gaan.

Wat houdt dit in? Vanaf de start van het academisch jaar begin je te trainen en je conditie op te bouwen om vervolgens te kunnen knallen in de selectie! Met goede coaches op de kant kan je hierbij de technische stappen zetten die jou misschien net dat streepje voor geven in een selectie.

Dit geldt niet alleen voor roeiers, maar ook voor potentiële stuurtjes en coaches. Jullie hebben inmiddels allemaal je stuur gehaald en hebben gevoeld hoe gaaf het is om de touwtjes in handen te hebben. Door regelmatig de roeiers uit de voortraining te sturen, kan je als stuurtje ook stappen zetten. De coaches langs de kant zullen je begeleiden, voor en na iedere training jouw stuurkunsten evalueren en er op die manier voor zorgen dat je als stuur ook een streepje voor kan hebben in de selectie.

Roeien en sturen is uiteraard gaaf, maar ze zullen weinig progressie boeken zonder coach aan de kant. Kan jij mensen motiveren, leiden, stappen laten zetten, een ploeg managen of wil je die eigenschappen leren? We zijn ook op zoek naar enthousiastelingen die interesse hebben in wedstrijdcoachen! Door je nu op te geven kan je alvast meer kennis opdoen door de heren en dames van de voortraining te coachen. Hierin word je dan uiteraard begeleid door een ervaren coach en is wedstrijdervaring niet noodzakelijk! Met leergierigheid en een passie voor het roeien kun je je bij Saurus ontwikkelen tot een topcoach!

Kortom, ben jij een enthousiaste comporoeier en wil je wel eens voelen hoe het is om écht hard te gaan? Heb jij ambities om je ploeg de finish over te schreeuwen? Zie je het wel zitten om onderdeel uit te maken van de wedstrijdsectie door te gaan coachen? Of wil je gewoon wat meer informatie? Mail dan naar wedstrijd@msrvsaurus.nl.

Een fijne vakantie en tot snel op het water!

Met rood-witte groet,

Siri Homburg en Anna Goldberg

Wedstrijdcommissaris h.t. en  f.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden