|

Bestuur wint AEGON Progressieprijs

Waarde leden,

Met trots mag ik u mede delen dat Saurus tijdens de NSRF Slotwedstrijden de AEGON Progressieprijs gewonnen heeft.
Het bestuur van de vereniging die de progressieprijs wint, heeft het meest concreet resultaat geboekt met de uitvoering van een ambitieus plan, aldus de KNRB website.

AEGON reikt al zes jaar lang de AEGON bestuursbokaal uit en sinds dit jaar ook de progressie prijs. Doel hierachter is het bestuurlijk niveau van verenigingen te verhogen. Gedurende het jaar zijn alle besturen van de studenten roeiverenigingen bezig met deze prijs. Wij hadden een ambitieus plan geschreven over het competitieroeien binnen Saurus, gebaseerd op ons beleid. Een aantal maanden later moesten we hier een terugkoppeling op geven. Uiteraard zijn wij trots op alle leden die bijgedragen hebben aan dit verenigingsbrede doel. We hopen dat volgend jaar nóg meer leden zich hiervoor in zullen zetten. We hebben een diner met het top-management van AEGON gewonnen, waarbij wij de agenda mogen bepalen! Suggesties voor op deze agenda zijn altijd welkom en kunnen gestuurd worden naar ondergetekende.

Hier een berichtje van de site van de KNRB “Saurus is de vereniging die dit jaar de meeste vooruitgang heeft geboekt”.

En een filmpje van de prijsuitreiking.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de ingestuurde stukken voor deze prijs of het bredere beleid, kun je deze altijd opvragen.
Wij hopen met dit competitiebeleid een weg ingeslagen te zijn die nog lang doorgetrokken en uitgebreid zal worden. Wij zijn ervan overtuigd dat hier nog meer te behalen valt!

Met rood-witte groet,

Esther Ruijter
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden